woensdag 26 oktober 2022

Camino WPF Dag 3 Otterlo

Wat een prachtige dag vandaag. Heerlijk weer, schitterende route, veel plezier met elkaar! Na een heerlijke nacht ineen lekker bed, zaten we om 7.45 uur aan het ontbijt. Lekker hoor. Ik eet toch altijd te veel.  Maar  het smaakte geweldig. De route vandaag ging over het park De hoge Veluwe. Eerst in de bossen achter Beekbergen. Met prachtige bruine en gele herfstbladeren. Na een lunch in Hoenderloo, koffie met appeltaart, lopen we we het park in. Wat is het toch mooi. Wat jammer dat er geen tijd is voor Kroler Müller. We zitten wel een poos  bij het Jachtslot St Hubertus. Wat is dat toch mooi. Bijzonder dat mensen dit als buitenverblijf hebben. Wij zouden al blij zijn met een Tiny house. Simpel en eenvoudig, maar daar krijg je niet zo maar een plekje voor. Plotseling zie ik MijnMaatje met vriendin Zwanie staan. Hoe bijzonder, woont in Coevorden en dan kom je haar hier in het park tegen. We zitten een poosje op een bankje en kletsen bij. Zo leuk, we kennen elkaar vanaf 1988. We zien elkaar niet regelmatig, maar praten zo weer verder. Inmiddels is zij ook oma. Haar beide dochters hebben een kindje. Was zeker niet vanzelfsprekend. Erg leuk om haar zo hier te treffen. 
Dan hebben wij nog 10 km voor de boeg. We mogen echt niet klagen, maar het is wel warm. Ik loop zonder jas, alleen in een shirt. Het is zo’n mooi gebied. Wat een cadeautje dat we hier aan mee kunnen doen. Zo samen te lopen, fijne gesprekken, genieten van de natuur. Ik heb helemaal geen hinder van mijn schouder. Merk wel dat ik spierpijn heb tussen mijn schouderbladen. Ben ik natuurlijk ook op gevallen. Normaal loop ik niet met een rugzak, maar het is nu dan wel zwaar, zo af en toe. Samen met Annemarie maken we een liedje voor KLEINKIND. Gisteren hadden we ook al een lied en ik heb ook maar weer een kaartje gekocht. Met schaapjes. 
Om 5 uur zijn we bij hotel Kruller. Een mooi hoteltje. Alle kamers heten naar een kunstenaar. Wij zitten in de kamer Vermeer! Mooie kamer! Ik type het blog. MijnMaatje maakt weer een filmpje. Ondertussen oefen ik met Zuslief woordjes Spaans. Ik ben er maar druk mee! 
Het was een goede dag!

Klik hier voor de film. https://youtu.be/WuAg5Bnf1Po

Geen opmerkingen:

Een reactie posten