woensdag 14 september 2016

Een hele warme elfde dag

Vandaag nog druk met het uitzwaaien van de pelgrims. Al met al hadden we toch 6 pelgrims voor het ontbijt. Deze hebben we voorzien van brood en nog wat wentelteefjes. 
Daarna ben ik met de pelgrim met voetproblemen naar Corbigny gereden. Daar was markt. Wat een drukte. Ik weet niet of dit een jaarmarkt is of dat dit wekelijks zo gaat. Maar wat een drukte. De pelgrim met voetproblemen was wat chaotisch. Was haar telefoon nog kwijt. Ik zag me al weer naar de herberg rijden, maar gelukkig lag deze onder de stoel in de auto. 
Ik kon bij het station gelukkig parkeren en kon zo het stadje in. Er is een pootje van mijn bril af en voor dat we terug rijden, moet deze wel weer klaar.  Maar gelukkig bleek het een schroefje te zijn.

Bij de Weldom een soort Welkoop heb ik betere kwasten gehaald. Dan kunnen we er even tegen aan.

Het wordt warm, erg warm. Er waait een warme wind. Binnen is het beter toeven. We schuren en schilderen een paar luiken. Dat gaat met de de nieuwe kwasten heel goed.

Er komen geen geplande pelgrims. Daarom doen we het rustig aan. We maken een maaltijd van allerlei restjes en eten vroeg. Daarna gaan we naar Guipy. Daar stond vorig jaar een herberg te koop. Hij bleek inmidels verkocht te zien. Nu we er naar toe gaan, zien we dat er een nieuw dak op is gemaakt en allemaal nieuwe kozijnen zijn geplaatst. Wat het gaat worden is nog niet duidelijk.

Thuis face time ik nog even met manlief en dan is deze dag al weer voorbij.


1 opmerking:

  1. Leuke post! Overigens goed dat de telefoon onder de stoel in de auto lag. Wat een stress kan zo'n situatie veroorzaken zeg. die van mij was afgelopen week nog kapot. Gelukkig is die, na een bezoek bij de telefoon reparatie, weer gemaakt. Achja, it happens.

    BeantwoordenVerwijderen