dinsdag 16 mei 2023

Un poco parecido a la gripe : Een beetje grieperig

We waren vroeg in de herberg 13.00 uur! Gisteren ging MijnMaatje zo op het bed liggen, zonder onderlaken. Sliep 1,5 uur en was weer ietsje bij! 
Nu ben ik denk ik aan de beurt! Rillerig en koud. Hoewel ik liever wil liggen, is eten nu belangrijk! Brood, koffie en een sinaasappel! Dan douchen en je ontkomt er niet aan: wassen! Ik ben al een paar dagen aan wat natte winden! Maar was te lamlendig om te wassen! Het moet nu, want ik heb niets schoons meer! 
MijnMaatje is nog sneller dan ik horizontaal. Zijn was ligt voor het bed en hij ronkt voor het vaderland weg! Als de was hangt onder het overkappinkje weet ik ook niet hoe snel ik plat moet! 
Na 2 uur kom ik weer bij, maar lig nog zeker een half uur te soezen in de slaapzak. Pelgrims waar we mee samen liepen zijn al aan de beurt geweest! Dus dat wij rillerig zijn, komt niet als een verrassing! Het vervelende is dat je om 8 uur weg moet zijn. Gelukkig is het een klein stukje morgen. Maar 17 km en de dag erna nog 15 km! Het aftellen is echt begonnen! Rond 17 uur zie ik pelgrims met boodschappenzakken! De winkel is open en ik haal extra sinaasappels, aardbeien en extra yoghurt! 

We eten in de herberg: wraps met iets erop en yoghurt met aardbeien! Maak gelijk yoghurt voor morgen! Ook met aardbeien. Wat een werk! Ik kan mijn hoofd niet meer rechtop houden. Haal de was en wat niet droog is hang ik aan het bed’! Het is niet druk in de herberg! Gelukkig maar! Om kwart voor 8 lig ik er in! Met paracetamol! Munt! 

Ik maak het blog af! Klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten